Copyright 2013 The Friends of The Forfar Botanists



Home The Friends The Botanists The Projects Gallery

Located at the east side of the Myre car park, this was the site of football changing rooms. The area had been derelict since their demolition. As an entrance to Forfar’s shops it was an eyesore but the perfect place to create a garden for the Forfar Botanists.


Inglis Thorburn www.inglisthorburndesign.com/ has designed the garden in conjunction with us. We have tried to emulate the Angus hills with the undulating wall next to the car park. The dry stone walls are the work of David F Wilson http://dfwilson.co.uk/forfar-botanists-garden/. The plants are connected to the botanists as far as possible.


Our group is responsible for the maintenance of the garden. We will be fund raising on a regular basis to fulfil this commitment. Donations to help us achieve this will be gratefully received, please donate here


The Forfar Botanists Garden, The Myre, Forfar

Photo Gallery
Loading...
Plant List